Ο Πολωνός βουλευτής Φράνεκ Στερτσέφσκι είδε αρκετούς φύλακες στην περιοχή Usnarz Górny, στα σύνορα της χώρας του με τη Λευκορωσία να τον παίρνουν στο κυνήγι επειδή προσπάθησε να παραδώσει τρόφιμα και νερό σε εγκλωβισμένους μετανάστες.

Τρέχοντας κατάφερε να γλιτώσει τελικά από τους φρουρούς λόγω της βουλευτικής του ασυλίας, αλλά δεν κατάφερε να παραδώσει τρόφιμα, νερό και φάρμακα στους ανθρώπους.

«Πόσοι στρατιώτες χρειάζονται για να σταματήσουν έναν βουλευτή με δίχτυ τροφίμων και φαρμάκων για πεινασμένους και άρρωστους;» αναρωτήθηκε σε ανάρτησή του στο facebook.

«Οι εγκλωβισμένοι άνθρωποι δεν έχουν φαγητό ή νερό. Πίνουν νερό από το ρέμα. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα χρειάζονται άμεση ιατρική φροντίδα. Γι ‘αυτό έκανα ό, τι μπορούσα για να παραδώσω έστω και ένα δίχτυ με φαγητό και φάρμακα σήμερα. Σχεδόν τα κατάφερα… Δυστυχώς, ο συνοριοφύλακας προτίμησε να με εμποδίσει παράνομα και να παίξει κυνηγητό. Γιατί αυτή η χώρα είναι ισχυρή έναντι των αδύναμων και αδύναμη έναντι των ισχυρών;», έγραψε ακόμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr