Να αρπάξει από τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας φίλης της πάνω από 12.000 κατάφερε μία νεαρή κοπέλα στη Χανιά η οποία εντοπίστηκε από τις Αρχές που έβαλαν τέλος στη δράση της.

Όπως μετέδωσε το flashnews θύμα είναι μια 45χρονη γυναίκα με καταγωγή από Αλβανία η οποία ζει και εργάζεται στην Κίσαμο και έχει δύο κόρες 10 και 16 ετών αντίστοιχα.

Η μεγάλη κόρη του θύματος είχε μία 20χρονη «κολλητή» επίσης αλβανικής υπηκοότητας, η οποία όπως αποδείχτηκε μπόρεσε με μεθοδικό τρόπο να αφαιρέσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό της 45χρονης.

Η κατηγορούμενη η οποία διατηρούσε ιδιαιτέρως στενές φιλικές με την 16χρονη κόρη της 45χρονης πήγαινε συνεχώς στο σπίτι τους ενώ παράλληλα ετοιμαζόταν να λάβει μέρος σε καλλιστεία.

Κάποια στιγμή όταν η μητέρα ανακάλυψε ότι της λείπουν πολλά χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό απευθύνθηκε στις Αρχές και κίνησε τις διαδικασίες για να δει τι έχει συμβεί. Έτσι διαπίστωσε ότι από 23 Ιουλίου του 2021 μέχρι 3 Νοεμβρίου είχαν γίνει συνολικά με τη χρεωστική της κάρτα, 31 συναλλαγές, εκ των οποίων 28 αναλήψεις και 3 αγορές. Οι συναλλαγές συνολικά ανέρχονταν στο ποσό των 12.176 ευρώ.

Πώς έκαναν ‘φτερά’ τα χρήματα
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 20χρονη κολλητή φίλη της μεγάλης κόρης του θύματος είχε προσεγγίσει τη μικρή της οικογένειας, τη 10χρονη και τάζοντάς της ότι θα της αγοράσει μικροπράγματα την έβαζε να της δίνει τη χρεωστική κάρτα της μητέρας της, «ροκανίζοντας» έτσι με διαδοχικές συναλλαγές το τραπεζικό απόθεμα της 45χρονης.

Για την υπόθεση που εξιχνιάστηκε από το Α.Τ. Κισάμου, έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr