Νοσοκόμος σε γυμνάσιο στη Φλόριντα αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, αφού φέρεται ότι φωτογράφισε κρυφά πάνω από 40 μαθήτριες, ηλικίας από 12 έως 17 ετών, να βγάζουν τα ρούχα τους στην τουαλέτα. Ο 40χρονος Λίον Μπαρνέτ Χένσλεϊ από το Τενεσί συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του, στη λίμνη Γουέιλς της Φλόριντα. Τα πάνω από 40 θύματά του εκτιμάται ότι είναι όλα μαθήτριες από το γυμνάσιο NorthEast του Κλάρκσβιλ, όπου ο Χένσλεϊ δούλευε από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Νοέμβριο του 2019.

Kρυφή κάμερα στην τουαλέτα
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του πρώην νοσοκόμου βρέθηκαν πάνω από 700 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, οι οποίες φαινόταν ότι είχαν τραβηχτεί από κρυφή κάμερα στην τουαλέτα, στην οποία ήταν στρατηγικά τοποθετημένη για να τραβάει το σημείο του χώρου όπου ήταν πιθανό να φανούν τα γεννητικά όργανα των κοριτσιών.

Η έρευνα σε βάρος του Χένσλεϊ άρχισε το 2019 ύστερα από καταγγελία ότι είχε στείλει φωτογραφία μιας γυμνής γυναίκας σε ανήλικη, στην οποία μάλιστα είχε ζητήσει να τον βοηθήσει με μια φωτογράφιση ποζάροντας γυμνή. Η αστυνομία, έχοντας ένταλμα έρευνας, εντόπισε στο σπίτι του Χένσλεϊ διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες αποδείχθηκαν άκρως επιβαρυντικές γι’ αυτόν λόγω του περιεχομένου τους. Μάλιστα, στους ηλεκτρονικούς φακέλους με τις φωτογραφίες είχε γράψει και τα ονόματα των μαθητριών οι οποίες φαίνονταν στις φωτογραφίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr