Τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, άνοιξαν και οι επιχειρήσεις περιποίησης νυχιών, με τους εργαζόμενους να επιστρέφουν από νωρίς το πρωί στις θέσεις τους, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις πελάτισσές τους. Η κυβέρνηση έκρινε ότι με αυτό το τρόπο αφενός θα σταματήσει το «μαύρο» χρήμα στις κατ’ οίκον επισκέψεις και αφετέρου θα «σπάσει» ένα κρίκο αλυσίδας μετάδοσης του κορωνοϊού από σπίτι σε σπιτι.

«Τηρούμε αυστηρά το πρωτόκολλο κι όλες τις προδιαγραφές που έχει ορίσει το κράτος και θα υποδεχτούμε όλο το πελατολόγιό μας , όπου τα ραντεβού είναι κλεισμένα από τις μέρες της καραντίνας» λέει στο protothema.gr εργαζόμενη σε κέντρο περιποίησης νυχιών.

Κομμωτήρια και κουρεία θα είναι ανοιχτά από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ αλλά και τις επόμενες Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ, μεγάλος όγκος εργασίας παρατηρείται στα μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών όπου τρέχουν να προλάβουν τις παραγγελίες των γονιών ώστε τα παιχνίδια των παιδιών να φτάσουν στα σπίτια για τις φετινές γιορτές. Ενώ δεν εινα λίγοι εκείνοι οι γονείς που σπεύδουν με μηνύματα να περάσουν από το κατάστημα για να παραλάβουν τα δώρα των παιδιών τους.

Click away με μηνύματα στο κινητό δεν είναι εύκολο για τους καταστηματάρχες όσο και για τους καταναλωτές που προσπαθούν να απαντήσουν και να συνεννοηθούν με μηνύματα και προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr