Σε άσχημη κατάσταση ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζόε Μπάιντεν. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Μπάιντεν δεν πρόκειται να παραστεί στο συνέδριο των Δημοκρατικών προκειμένου να λάβει επίσημα το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές.

Μετά τις φήμες ότι η διανοητική του κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς ο Μπάιντεν επέλεξε να είναι απών από το συνέδριο και να δώσει το «παρών» μόνο μέσω σύνδεσης, μέσω διαδικτύου.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος, που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 17-20 Αυγούστου, ο Μπάιντεν δεν θα παραστεί αυτοπροσώπως στο Μιλγουίκι στο Ουινσκόνσιν για να αποδεχθεί το χρίσμα με αιτιολογία «προκειμένου να προστατεύσει την δημόσια υγεία»!

Η απόφαση ελήφθη «έπειτα από διαβουλεύσεις με αξιωματούχους της δημόσιας υγείας και ειδικούς, που υπογράμμισαν την επιδείνωση της πανδημίας του κορωνοϊού», είπαν οι Δημοκρατικοί.

Δηλαδή η ομιλία του Μπάιντεν από το πόντιουμ και σε μεγάλη απόσταση από τους αντιπροσώπους θα έθετε σε κίνδυνο την… δημόσια υγεία!

«Οι εισηγητές του συνεδρίου, μεταξύ αυτών ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν, δεν θα μεταβούν στο Μιλγουόκι προκειμένου να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία», έγραψαν οι διοργανωτές σε ένα δελτίο τύπου.

διαφ.

Ο Τζο Μπάιντεν θα εκφωνήσει την ομιλία του για να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του από την πολιτεία του Ντέλαγουερ, όπου διαμένει, τονίζουν. Η ώρα και ο τόπος θα γνωστοποιηθούν «αργότερα».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αντιδρώντας στο σάλο, που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τη διανοητική κατάσταση του υποψήφιου των Δημοκρατικών Τζόε Μπάιντεν και τις αλλοπρόσαλλες απαντήσεις που έδωσε σε συνέντευξη ανέφερε:

«Το να αρθρώσει μια λογική έκφραση δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο. Είναι φανερό πλέον, γιατί οι αριστεροί κάνουν ότι μπορούν ώστε ο Μπάιντεν να μην συμμετάσχει σε τηλεμαχία μαζί μου».

Πηγή: europost.gr