Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα πάρτι στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά με την κατάσταση να έχει ξεφύγει για τα καλα, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής. Παρά τον υγειονομικό συναγερμό στον οποίο βρίσκεται η χώρα, μόλις λίγες ημέρες πριν το άνοιγμα του τουρισμό, στην πλατεία της Σπλάντζιας, τα κορωνοπάρτι συνεχίζονται χωρίς κανένα φρένο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 11:00 η πλατεία γέμισε από κόσμο, ενώ η μουσική, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι στις καταγγελίες τους, ήταν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Μπορεί να ήταν και 1000 άτομα», αναφέρει μια κυρία σε μήνυμά της και συμπλήρωσε:, «κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δε κοιμάται άνθρωπος».

Απελπισμένοι οι επιχειρηματίες της περιοχής
Αξίζει να σημειωθέι ότι με αυτή την κατάσταση οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν αγανακτήσει, αφού όπως αναφέρουν ξενυχτάνε μέσα στα καταστήματά τους.

Μάλιστα τα παράπονα είναι έντονα αφού η περιοχή το πρωί μετά τα πάρτι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και αναγκάζονται να καθαρίζουν οι ίδιοι τα ξημερώματα που ανοίγουν τα μαγαζιά τους αφού το συνεργείο που καθαρίζει τους δρόμους περνάει μετά από αρκετή ώρα, που έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται πελάτες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι κάλεσαν πολλές φορές στην Αστυνομία, ωστόσο ποτέ δεν εμφανίστηκε στην περιοχή. «Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας», λέει ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, «τους φωνάζαμε να φύγουν από τις αυλές μας και μας έβριζαν, θα βρεθεί ένας θερμοκέφαλος και θα γίνει μεγάλη φασαρία» συνεχίζει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr