Όταν βλέπεις τον Άρη Πορτοσάλτε να αγορεύει στην τηλεόραση μαθαίνεις πάντα κάτι καινούργιο! O «αρνητής της πραγματικότητας» Πορτοσάλτε, ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια της πανδημίας επιχείρησε να διχάσει όσο κανένας άλλος τον ελληνικό λαό αυτή τη φορά ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό!

Τι μάθαμε σήμερα από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ; Ότι δεν πρέπει να παραπονιούνται οι φτωχοί για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Με… απλά Ελληνικά υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που παίρνουν 500 ευρώ τον μήνα δεν έχουν καν αμάξι και έτσι δεν μπορούν να παραπονιούνται για την τιμή της βενζίνης που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει ακόμα και τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», είπε.

Και πρόσθεσε: «Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν στο Twitter, όπου το #Πορτοσάλτε άρχισε να γίνεται trending από ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Το παραπάνω αποτέλεσε ακόμα ένα επεισόδιο της «ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕιάδας». Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε απαξιώσει τις δημοκρατικές διαδικασίες, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον γραμματέα της ΟΛΜΕ Ν. Παπαχρήστο, όταν ο δεύτερος είπε το απολύτως φυσιολογικό: ότι το άνοιγμα των σχολείων θα έπρεπε να έχει καθυστερήσει μία με δύο εβδομάδες.

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες επιχείρησε να διχάσει τον Ελληνικό λαό όπως κανένας άλλος, κάνοντας ντροπιαστικούς διαχωρισμούς ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε την προσωπική επίθεση στον κ. Παπαχρήστο, τονίζοντας πως «πάντα χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τη λογική της ΟΛΜΕ για να καταλαβαίνουμε και τον συνδικαλιστικό λόγο του κ. Παπαχρήστου».

Μην ξεχνάμε ότι ο… συνδικαλιστής Πορτοσάλτε δεν διστάζει να τα βάζει με οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εκείνον, καθώς πριν λίγο καιρό είχε βάλει τη στολή του… γιατρού και είχε εξαπολύσει απίστευτη επίθεση στον καθηγητή Παυλάκη όταν ο τελευταίος ισχυριστηκε (ορθώς) ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό.

Πηγή: europost.gr