Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του ξυλοδαρμού μαθητή σε γυμνάσιο στο Γαζί του Ηρακλείου της Κρήτης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πρόκειται για περιστατικό bullying και άγριου ξυλοδαρμού ενός 13χρονου στο σχολείο, ενώ έγιναν κι άλλες καταγγελίες ανηλίκων που δέχτηκαν επιθέσεις από τους… νταήδες συμμαθητές τους!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 13χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο μαθητές του σχολείου, οι οποίοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας καθώς έχουν μείνει στην ίδια τάξη, ενώ συμμετείχαν και περίπου 10 άτομα, εξωσχολικοί. Οι συμμαθητές του τον χτυπούσαν για αρκετή ώρα στο κεφάλι με μπουνιές!

«Το παιδί έχει τραύματα στο μάτι και το στόμα. Τα δύο άτομα που του επιτέθηκαν ήταν συμμαθητές του, τον περίμεναν έξω από το σχολείο μαζί με περίπου 10 εξωσχολικούς μεγαλύτερης ηλικίας που χτυπούσαν και άλλα παιδιά εκτός από το δικό μας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Τον κρατούσαν δυο άτομα και ένας τον χτυπούσε. Δεν υπήρχε κάποια αφορμή. Δεν τσακώθηκαν. Απλά τον εντόπισαν και άρχισαν να τον χτυπάνε», ανέφερε η θεία του 13χρονου, η οποία πρόσθεσε, πως η κόρη της έβλεπε έντρομη τον ξυλοδαρμό του ξαδέρφου της.

«Δέχτηκε επίθεση έξω από το σχολείο χθες από το συμμαθητές του και αλλά άτομα. Με το τέλος του σχολείου χτυπήθηκε άγρια και βάναυσα. Μπροστά ήταν η ξαδέρφη του που τους ζητούσε να μην φωνάζουν άλλο. Η κοπέλα έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ», δήλωσε στο protothema.gr η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κρήτης, Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του 13χρονου έκαναν μήνυση κατά των μαθητών. Με το που έγινε γνωστή η καταγγελία εμφανίστηκαν και άλλες οικογένειες τα παιδιά των οποίων έχουν δεχτεί παρόμοιες επιθέσεις από την ίδια ομάδα «νταήδων» στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες άλλες τέσσερις οικογενειες έχουν καταθέσεις μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr