Υπόθεση άγριας δολοφονίας ερευνούν πλέον οι αστυνομικές Αρχές, μετά την εξέταση στο κρανίο, που εντόπισε η ρεπόρτερ του Open, Αδαμαντία Λιόλιου κατά την κάλυψη της πυρκαγιάς στα Βίλια Αττικής, τον περασμένο Αύγουστο.

Η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ανακάλυψε ένα ανθρώπινο κρανίο στην περιοχή Καραούλι και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Το κρανίο βρέθηκε δίπλα από ένα οίκημα που είχε παραδοθεί στις φλόγες. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι το εύρημα δεν σχετίζονταν με την πυρκαγιά, καθώς επρόκειτο για κρανίο αρκετών ετών και αφού το παρέλαβαν το μετέφεραν στα εργαστήρια.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, η τρύπα που έφερε προκλήθηκε είτε από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή από ένα χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ανθρωπολόγοι που παρέλαβαν το κρανίο τις ημέρες που καιγόταν η περιοχή και είχε βρεθεί δίπλα σε μια κατεστραμμένη ταβέρνα και ένα παράπηγμα.

Την υπόθεση δολοφονίας πλέον ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την εξέταση του κρανίου, συνέβη πριν από περίπου έξι χρόνια. Μέχρι σήμερα όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα ενώ η περαιτέρω εξέταση του DNA θα δείξει, κατά προσέγγιση, την ηλικία του θύματος.

Αρχικά, θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις εξαφάνισης που έχουν δηλωθεί ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην βρεθεί ποτέ σε ποιον ανήκει το κρανίο, αν δεν υπάρχει γενετικό υλικό ώστε να συγκριθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr