Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στα Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται ο γιος της άτυχης γυναίκας ο οποίος την εντόπισε νεκρή και κάλεσε την άμεση δράση.

«Τη βρήκα μπρούμυτα πίσω από την πόρτα. Το σπίτι ήταν άνω κάτω», φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Άνδρες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου και συγκεντρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Όπως λένε πληροφορίες το διαμέρισμα είναι άνω κάτω και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Το πιθανότερο σενάριο θεωρείται η ληστεία, με τους δράστες να εκτιμάται πως ακολούθησαν την ηλικιωμένη μέχρι το διαμέρισμα της στην οδό Μηλιαράκη.

Μαρτυρίες από την περιοχή αναφέρουν, πως τα περιστατικά εγκληματικότητας είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. «Κάθε μέρα γίνονται ληστείες εδώ και στον δρόμο και μέσα στα διαμερίσματα», μας είπε κάτοικος της περιοχής.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες οι αστυνομικοί έχουν πάρει αποτυπώματα ακόμη και από την είσοδο της πολυκατοικίας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών. Παράλληλα «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή για κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν «ύποπτες» κινήσεις ληστών, αν τελικά το έγκλημα σημειώθηκε μετά από ληστεία.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης προήλθε από ασφυξία.

Την ίδια ώρα ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Μηλιαράκη λέει, πως οι σχέσεις μητέρας και γιου ήταν δύσκολες και πως οι δυο τους δεν είχαν επαφές σχεδόν με κανένα και όπως εξηγεί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, αν αποδειχτεί ότι αυτό συνέβη και στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, διάρρηξη στην πολυκατοικία.

«Δύσκολο το έργο των αστυνομικών. Εύχομαι να αποδειχτεί πως το κίνητρο ήταν η ληστεία. Η σχέση μάνας και γιου δεν ήταν καθόλου φυσιολογική ήταν πάντα ιδιόρρυθμη. Έτσι ήταν όμως και ως άνθρωποι. Ζούσαν πάντα στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου και δεν είχαν επαφές σχεδόν με κανέναν. Ο γιος είναι γύρω στα 50 ανύπαντρος και αν ρωτήσουμε αυτή την στιγμή στην πολυκατοικία, σχεδόν κανένας δεν ξέρει με τι ασχολείται επαγγελματικά. Τι να πω κρίμα να φύγει η γυναίκα τόσο άδικα. Είχαμε και παλαιότερα διαρρήξεις στην πολυκατοικία η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr