«Το ατυχές περιστατικό στο Σύνταγμα, αφορά, μία αυθόρμητη εκδήλωση πολιτών από διάφορες χώρες, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, ακόμα και Έλληνες»

«Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οργανωμένη εκδήλωση, ή κάλεσμα από τα σωματεία μας. Τα τελευταία 15 χρόνια, άνθρωποι από διάφορες χώρες μαζεύονται στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονία.»

«Προφανώς όσοι κατεβηκαν στο Σύνταγμα την παραμονή, δεν ήταν ενήμεροι για την απαγόρευση”, αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ”Pakistan Journalist Club Reg. Greece»

Οι πακιστανοί στην ανακοίνωσή τους δεν απαντούν στο κυριότερο: Αφού η συγκέντρωση των ομορρύθμων τους ήταν αυθόρμητη και μάλιστα όπως υποστηρίζουν στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, δεν ήταν μόνο πακιστανοί, πως έτυχε και βρέθηκαν πακιστανικά κανάλια για να καλύψουν την «αυθόρμητη» εκδήλωση; Τέτοια άμεση ανταπόκριση, ούτε το CNN!

Την ανακοίνωση σχολιάζει ο γνωστός Αναλυτής σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, Ανδρέας Μουντζουρούλιας:

Είναι προφανές πως οι Πακιστανοί πλέον μας εμπαίζουν! Είδατε κάποιον Έλληνα στο Σύνταγμα. Επίσης θέλουν να μας πείσουν πως υπήρχαν & από άλλες εθνότητες άνθρωποι στο Σύνταγμα.

Πως είναι δυνατόν να μην ήταν ενήμεροι για τα μέτρα; Και εάν δεν ήταν, γιατί η Αστυνομία δεν τους εμπόδισε; Από τις 19:00 άρχισαν να μαζεύονται στο κέντρο. Επίσης αφού δεν ήταν οργανωμένη η συγκέντρωση, γιατί έκαναν ζωντανή μετάδοση πακιστανικά ΜΜΕ;

Που ήταν τα Αφγανικά ΜΜΕ, ή τα ΜΜΕ από το Μπαγκλαντές; Είναι προφανές πως οι Πακιστανοί δουλεύουν τόσο το ελληνικό κράτος, όσο και τους Έλληνες!

Πηγή: europost.gr