Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται αυτή την ώρα στην Κυψέλη. Μητέρα – σύγχρονη «Μήδεια» σκότωσε μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.

Σήμερα, πριν λίγη ώρα, συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν.

Τότε που το 7χρονο αγοράκι εξαφανίσθηκε και η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, πρώην σύζυγος του του στην Πολωνία. Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμενο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και τον σύντροφο της.

Το πλέον φρικαλέο είναι ότι η δολοφονία του παιδιού έγινε πριν από πέντε χρόνια, το 2017, και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις συντελέστηκε πνιγμός με τη χρήση μονωτικής ταινίας. Η ίδια, τότε, είχε ισχυριστεί πως το παιδί άρπαξε ο πατέρας του και πρώην σύντροφός της, και το πήρε μαζί του στην Πολωνία. Ωστόσο, η Αστυνομία δεν πείστηκε από όσα ανέφερε η μητέρα και έψαξε περαιτέρω την υπόθεση.

Εν τέλει, διαπιστώθηκε ότι το παιδί ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματος, στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη. Μάλιστα, έχει βρεθεί η σορός του παιδιού και οι δυο δράστες έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στην ασφάλεια, ενώ αναμένεται άμεσα να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.

Οι δράστες έχουν ομολογήσει.

Πηγή: europost.gr