Τι αποκαλύπτει το πόρισμα της Τροχαίας για το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής τον Νοέμβριο του 2019.

Φως στις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής στη λεωφόρο Ποσειδώνος τον Νοέμβριο του 2019, ρίχνει το πόρισμα της Τροχαίας.

Όπως προκύπτει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή έτρεψε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Το αυτοκίνητο του άτυχου πολίστα ήταν ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με το Star, το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά αποκαλύπτει ότι ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χιλιόμετρα την ώρα όταν συνέβη το δυστύχημα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 40 χλμ. Ενώ δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος.

Στην κατάθεσή του ο οδηγός είχε υποστηρίξει ότι έτρεχε με 70 χλμ. και ότι είδε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα.

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που ορίζαν οι σημάνσεις της τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί», ανέφερε στο Star η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Το πόρισμα της Τροχαίας παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές, ενώ η οικογένεια του πολίστα ετοιμάζει αγωγές κατά του οδηγού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr